Corona sneltest

Wij hebben onze eigen teststraat

Steeds meer mensen willen zich laten testen, vanwege Corona gerelateerde klachten. De wachttijd loopt soms stevig op. De uitslag van de PCR-test die door de GGD wordt uitgevoerd, duurt 1 – 2 dagen. Totdat de uitslag bekend is, moeten mensen (en de gezinsleden) in quarantaine.

Voor u, uw gezin en uw bedrijf betekent dit de spanning van het wachten en productiviteitsverlies, want hoe de test ook verloopt, u verliest dagen voor de uitslag bekend is.

ISZA-Zorg  heeft daar een oplossing voor. Onze verpleegkundigen nemen een sneltest af waarmee u of uw werknemer binnen 15 minuten weet of er sprake is van Covid-19 besmetting. Daarnaast meet de verpleegkundige met een saturatiemeter uw saturatie (zuurstofgehalte in het bloed) en uw temperatuur met een infrarood thermometer.
U krijgt direct de uitslag mee op papier.

ISZA is in de regio bekend als ‘ThuisTest Team’.

Welke test gebruikt Isza-Zorg?

Wij voeren uitsluitend de Abbott Covid-19 antigeentest uit.
De WHO heeft onder nummer EUL Number: EUL-0503-027-00 goedkeuring gegeven aan Abbott om sneltesten beschikbaar te stellen aan professionele beroepsbeoefenaren. In Nederland betreft dit BIG-geregistreerde beroepsbeoefenaren, zij nemen ook de test bij u af.

Laat u testen bij de Test Drive van ISZA zorg

Testlocatie

Testen op locatie?

Vanaf 5 tests, testen wij ook bij u op locatie.
Neem hiervoor contact op via telefoonnummer: 
035-7600635

Extra informatie

Voor de coronasneltest hebben wij een aparte privacy verklaring.

Annuleren is kosteloos tot 4 uur voor het moment dat de test gepland stond. Dit kan door een mail te sturen naar: info@isza-zorg.nl

Vergeet hierbij niet uw ordernummer te vermelden