Hoe werken wij, privacy, copyright en overmachtsituatie

ISZA scholingen biedt verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden (+) een ruime keuze aan modules en trainingen wat betreft risicovolle- en voorbehouden handelingen. Tevens heeft ISZA Scholingen een ruim aanbod aan wondzorg, compressietherapie, dementie trainingen en nog véél meer zinnige, interessante en leerzame trainingen.

Onze modules en trainingen zijn geaccrediteerd door de V&VN en zijn gebaseerd op de laatst gepubliceerde protocollen van Vilans. Tevens zijn wij sinds 1 januari 2022 CRKBO geregistreerd en zijn al onze trainingen vrijgesteld zijn van BTW.

Deelnemers ontvangen een certificaat als zij voldaan hebben aan deze voorwaarden:

 • 100% aanwezigheid
 • Deelnemer heeft aangetoond vaardigheden uit te kunnen voeren volgens de protocollen en observatielijsten van Vilans
 • Als de trainer vindt dat er voldaan is aan alle eisen die gesteld worden aan het veilig uitvoeren van de handelingen

N.B.: Als niet aan alle voorwaarden voldaan is krijgt de deelnemer een bewijs van deelname met een aangepaste tekst.
De input van de trainer is leidend bij het al dan niet verstrekken van een certificaat

Je kunt ook kiezen voor een privétraining. Hiervoor betaal je wel een meerprijs van €50,- per besproken training. Mocht je een privétraining willen boeken, neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

Als je om welke reden dan ook niet deelneemt (of kunt deelnemen) aan een training waarvoor je je hebt ingeschreven, ontvang je het betaalde trainingsgeld niet terug.
Het is ook niet mogelijk om zonder extra kosten, een gemiste training op een later tijdstip in te halen zonder overleg met de organisatie. ISZA scholingen brengt een bedrag van €30,- per persoon in rekening voor administratie- en omboekkosten.

Annuleren training door ISZA Scholingen:
ISZA Scholingen kan in sommige gevallen een training annuleren, bijvoorbeeld als er te weinig aanmeldingen zijn voor een bepaalde datum en tijd. Het minimale aantal deelnemers voor de training verpleegtechnische vaardigheden “pakket 1 en pakket 2” is drie deelnemers per dagdeel. Bij minder dan 3 aanmeldingen annuleren wij tijdig de training en boeken wij de training kosteloos om naar een andere datum.

Overmachtsituatie:
Wanneer er een overmachtsituatie ontstaat, is ISZA genoodzaakt de trainingen naar een andere datum en tijdstip te verzetten. Er wordt géén geld gerestitueerd.

Copyright:
Op al het gebruikte lesmateriaal geldt het intellectuele eigendom van het instituut. De gebruikte en uitgegeven materialen mogen niet worden vermenigvuldigd, niet worden vervreemd van de eigenaar of de naam van de eigenaar en niet uit zijn verband worden gehaald. Het mag tevens niet worden gebruikt als lesmateriaal zonder toestemming van het instituut.

Privacy:
Alle informatie van of over de klant of de deelnemer die het instituut verneemt of observeert is voor haar management, docenten of medewerkers vertrouwelijk en zal vertrouwelijk worden behandeld. Vertrouwelijk is als de deelnemer of de klant dit heeft meegedeeld of dat als uit de informatie blijkt dat het om vertrouwelijke zakelijke of persoonlijke informatie gaat.

 

De voordelen

Als je bij ISZA Scholingen traint, geniet je van een lijst aan voordelen:

 • Géén massale carrousel trainingen;
 • Klein en veilig trainen;
 • Genoeg ruimte voor vragen;
 • Maximaal 8 deelnemers bij de verpleegtechnische handelingen en                   maximaal 6 deelnemers bij de CADD Legacy pomp;
 • Je bepaalt zelf welke datum,  dagdeel en tijdstip je de modules volgt;
 • Je bepaalt zelf of je een privé- of groepstraining volgt;
 • Je ontvangt een uitgebreide hand-out met de besproken modules;
 • Ben je ingeschreven bij het kwaliteitsregister van de V&VN? Dan krijg je accreditatiepunten voor het volgen van de trainingen en modules.
 • Je krijgt de volledige vrijheid om te kiezen, wat het beste bij jou past.
 • Na het succesvol afronden van deze training, ben je op de hoogte van de laatste inzichten die gesteld zijn volgens de laatste protocollen van Vilans;
 • Geregistreerd en gecertificeerd bij het CRKBO, hierdoor is ISZA Scholingen vrijgesteld van BTW;
 • De mogelijkheid tot incompany trainingen.

Ik wil maar 1 of 2 modules volgen

Misschien heb je alleen behoefte aan een of twee modules die je wilt volgen. Dat kan natuurlijk ook.   Bel hiervoor het hoofdkantoor op 035-7600635 of neem contact met ons op via onderstaande button.

Training CADD-Legacy PCA Pomp

De module CADD-Legacy PCA pomp is los te boeken en wordt apart getoetst.
Deze module kost €79,95. Deze training wordt op woensdagen gegeven. Mocht de woensdag niet schikken, dan kan je ons mailen om een andere dag te bespreken.

Ook kan deze training zowel individueel, als groep of op een externe locatie/incompany gevolgd worden.

Neem contact met ons op via het contactformulier als je de CADD-Legacy PCA training incompany wilt boeken.