Hoe werken wij, privacy, copyright en overmachtsituatie

ISZA scholingen biedt verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden (+) een ruime keuze aan modules en trainingen aan wat betreft risicovolle- en voorbehouden handelingen. Tevens heeft ISZA Scholingen een ruim aanbod aan wondzorg, compressietherapie, dementie trainingen en nog véél meer zinnige, interessante en leerzame trainingen.

Onze modules en trainingen zijn geaccrediteerd door de V&VN en zijn gebaseerd op de laatst gepubliceerde protocollen van Vilans.

Deelnemers ontvangen een certificaat als zij voldaan hebben aan deze voorwaarden:

 • 100% aanwezigheid
 • Deelnemer heeft aangetoond vaardigheden uit te kunnen voeren volgens de protocollen en observatielijsten van Vilans
 • Als de trainer vindt, dat er voldaan is aan alle eisen die gesteld worden aan het veilig uitvoeren van de handelingen

N.B.: Als niet aan alle voorwaarden voldaan is, krijgt de deelnemer een bewijs van deelname met een aangepaste tekst.
De input van de trainer is leidend bij het al dan niet verstrekken van een certificaat.

Vanwege Corona kan er gekozen worden om een privétraining training te boeken. Hiervoor betaalt u wel een meerprijs van €50,- per besproken training. Mocht u een privétraining willen boeken, neem dan eerst contact met ons op middels het contactformulier.

Als je om welke reden dan ook niet deelneemt (of kunt deelnemen) aan een training, waarvoor je je hebt ingeschreven, ontvang je het betaalde trainingsgeld niet terug.
Het is ook niet mogelijk om zonder extra kosten, een gemiste training op een later tijdstip in te halen zonder overleg met de organisatie. ISZA scholingen brengt een bedrag van €30,- per persoon in rekening voor administratie- en omboekkosten.

Overmachtsituatie:
Wanneer er een overmachtsituatie ontstaat, is ISZA genoodzaakt de trainingen naar een andere datum en tijdstip te verzetten. Er wordt géén geld gerestitueerd.

Copyright:
Op al het gebruikte lesmateriaal geldt het intellectuele eigendom van het instituut. De gebruikte en uitgegeven materialen mogen niet worden vermenigvuldigd, niet worden vervreemd van de eigenaar of de naam van de eigenaar en niet uit het verband worden gehaald. Het mag tevens niet worden gebruik als lesmateriaal zonder toestemming van het instituut.

Privacy:
Alle informatie van of over de klant of de deelnemer die het instituut verneemt of observeert is voor haar management, docenten of medewerkers vertrouwelijk en zal vertrouwelijk worden behandeld. Vertrouwelijk is als de deelnemer of de klant dit heeft meegedeeld of dat als uit de informatie blijkt dat het om vertrouwelijke zakelijke of persoonlijke informatie gaat.

Uw voordelen

Als u bij ISZA Scholingen traint, geniet u van een lijst aan voordelen:

 • Géén massale carrouseltrainingen;
 • Klein en veilig trainen;
 • Genoeg ruimte voor vragen;
 • Maximaal 4 deelnemers bij de verpleegtechnische handelingen;
 • U bepaalt zelf welke datum,  dagdeel en tijdstip u de modules volgt;
 • U bepaalt zelf of u een privé- of groepstraining volgt;
 • U ontvangt een uitgebreide hand-out met de besproken modules;
 • Bent u ingeschreven bij het kwaliteitsregister van de V&VN? Dan krijgt u accreditatiepunten voor het volgen van de trainingen en modules.
 • U krijgt de volledige vrijheid om te kiezen, wat ú nodig heeft.
 • Na het succesvol afronden van deze training, bent u op de hoogte van de laatste inzichten die gesteld zijn volgens de laatste protocollen van Vilans;
 • De mogelijkheid tot incompany trainingen.

Ik wil maar 1 of 2 modules volgen

Misschien heb je slechts behoefte aan een of twee modules die je wilt volgen. Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op met onze trainer Ayla via 06-41856725, via het hoofdkantoor op 035-7600635 of neem contact met ons op via onderstaande button.

Training CADD-Legacy PCA Pomp

De module CADD-Legacy PCA pomp is los te boeken en wordt apart getoetst.
Deze module kost €75,- ex. BTW en wordt op woensdagen gegeven. Mocht de woensdag niet schikken, kunt u mailen om een andere dag te bespreken.

Ook deze training kan zowel individueel, als groep als op een externe locatie/incompany gevolgd worden.

De CADD-Legacy PCA training kunt u ook als incompany boeken. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.