Scholingen voor organisaties​

Goede en deskundige verpleegkundigen en verzorgenden zijn veel waard voor organisaties. Met diverse ISZA-locaties verspreid over Nederland, een uitgebreid aanbod aan scholingen én natuurlijk vakkundige docenten heeft ISZA-scholingen alles in huis om voor u een opleidingsprogramma op maat te maken voor uw organisatie/afdeling/team.

Incompany trainingen

Voor zorgorganisaties is het enorm belangrijk dat de verpleegkundigen en verzorgenden altijd goed bijgeschoold zijn. ISZA-scholingen maakt dit heel gemakkelijk voor jullie, want onze vakdocenten komen naar jullie organisatie toe. Jullie zorgen voor de ruimte en de deelnemers en wij verzorgen alle materialen, een deskundige docent, certificaten na afloop voor de deelnemers én natuurlijk het toekennen van de accreditatiepunten bij het kwaliteitsregister van V&VN.

Alle scholingen uit het aanbod van ISZA-scholingen kunnen incompany worden verzorgd. Een incompany training van ISZA-scholingen wordt altijd afgestemd op jullie wensen. Deze vernemen we dan ook graag, zodat we een offerte op maat voor jullie kunnen maken.

5 redenen om te kiezen voor ISZA-scholingen

Scholingsprogramma op maat

ISZA-scholingen heeft enorm veel mogelijkheden op het gebied van scholingen. Zowel incompany als op één van onze ISZA-locaties. Voor zorgorganisaties maken we natuurlijk heel graag scholingsprogramma’s op maat. We luisteren daarvoor goed naar jullie wensen en doelen. Dit kan een enkele incompanytraining zijn, maar ook een volledig jaarprogramma op basis van een scholingsabonnement. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. Ook voor jullie maken we graag een mooi voorstel!