Veelgestelde vragen

Het is heel belangrijk dat jij als gediplomeerd verpleegkundige bevoegd en bekwaam blijft. Daar ben jij zelf verantwoordelijk voor. Het volgen van (bij)scholingen zorgt ervoor dat jij blijft voldoen aan alle eisen.

Ja, want een losse reservering plaatsen kan niet. Nadat jij de gewenste scholing en datum hebt gekozen, dan start automatisch het betalingsprogramma op. Als de betaling voldaan is, dan is jouw plekje voor de scholing definitief gereserveerd. 

Nee, het is niet verplicht om een KVK-nummer in te vullen bij jouw boeking.

Ja, de factuur ontvang je direct na de boeking in je e-mail.  Als je geen bevestigingsmail met factuur hebt ontvangen, check dan eerst je spamfolder. Zit daar ook geen e-mail van ons in, neem dan even contact met ons op, dan kijken we even met je mee. 

Na een bestelling geldt een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Daarna is het niet meer mogelijk om kosteloos te annuleren, maar het is wel mogelijk om de deelnamedatum kosteloos (indien dit uiterlijk 72 uur van te voren aan ons wordt doorgegeven) te verzetten naar een andere datum.

ISZA scholingen kan in sommige gevallen een training annuleren, bijvoorbeeld als er te weinig deelnemers zijn. Het minimale aantal deelnemers is 3, want wij vinden het ook belangrijk dat cursisten van elkaars ervaringen leren.

Bij een annulering word je natuurlijk tijdig en persoonlijk benaderd om gezamenlijk te kijken naar een alternatieve datum. 

Ja, tot 72 uur (op werkdagen) voor aanvang van de training kun je nog kosteloos de datum wijzigen. Ook daarna is wijzigen nog mogelijk, maar daarvoor rekenen we wel wijzigingskosten. De hoogte van deze wijzigingskosten hangen af van de training die geboekt is.

Wij verwerken de accreditatiepunten voor jou. Het is wel belangrijk dat je hiervoor jouw inschrijfnummer van het register en eventueel jouw BIG-nummer aan ons doorgeeft bij je boeking. Belangrijk is wel dat je op het moment dat je de zorgscholing volgt bent ingeschreven, want wij kunnen geen accreditatiepunten toevoegen als jij op dat moment niet bent ingeschreven.

Wij streven ernaar om alle scholingen binnen 3 werkdagen te verwerken. Zie je de punten dan nog niet staan in je omgeving, neem dan even contact met ons op. 

Nee, dit kan niet. Je kunt je aanmelden via de website van V&VN. Als je twijfelt of je bent ingeschreven, dan kun je dit checken door te bellen met V&VN: 030-291 9050

 

Als je de juiste vooropleiding hebt, dus bevoegd bent én als je met goed gevolg hebt deelgenomen aan de scholing. De docent bepaalt dit tijdens/na afloop van de scholing. 

Als jij niet in aanmerking komt voor een certificaat omdat je bijvoorbeeld niet de juiste opleiding hebt, maar wel  hebt deelgenomen aan een scholing van ISZA scholingen. De docent bepaalt dit tijdens/na afloop van de scholing.