Samenwerkingspartners van ISZA scholingen

Wij zijn heel trots op onze samenwerking met Kersten hulpmiddelen. Al onze skillslabs zijn voorzien van de beste voorzieningen  dankzij de uitgebreide mogelijkheden van Kersten hulpmiddelen. Zowel particulieren als zorgprofessionals en zorgorganisaties kunnen hier terecht voor dé beste hulpmiddelen om mensen vooruit te helpen, hun wereld te vergroten en het leven iets gemakkelijker te maken. 

Het is ook mogelijk om bij Kersten hulpmiddelen kennis op te doen en praktijkervaringen te delen, kijk voor meer informatie hierover op de website van Kersten hulpmiddelen. 

ISZA in het nieuws bij Kersten hulpmiddelen:

Dromen najagen en gewoon gaan!

De zorg staat bekend om haar doe mentaliteit. Sommige professionals gaan nog een stap verder. Zoals Meike en Eva, beide afgestudeerd hbo-verpleegkundige. Toen er in 2018 een thuiszorgorganisatie te koop kwam zijn ze ervoor gegaan. In hun zoektocht naar bijscholing stuitten ze op de enorme kosten. Terwijl je juist op bijscholing niet wil beknibbelen. Hun antwoord: We starten zelf een scholingscentrum. En van het een kwam het ander.

 

Lees verder op de website van Kersten hulpmiddelen…