Over ons

Onze missie

ISZA-Scholingen staat voor leuke, leerzame, interessante en bovenal betaalbare scholingen en trainingen. Wij hebben modules ontwikkeld voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen.

Dit willen wij bereiken, door deelnemers in ons skillslab theorie en aansluitend meteen praktijkles te geven. De handelingen worden direct beoordeeld, waarna hier eerlijk feedback op wordt gegeven.

Tevens komt ISZA-Scholingen ook op locatie trainen. Wij hebben hier ruime ervaring in. Wij nemen alle materialen mee, u zorgt voor een locatie.
Voor een incompany training kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier of e-mail naar info@isza-scholingen.nl

Onze Visie

ISZA-Scholingen is van mening, dat scholingen en trainingen geen vermogen hoeven te kosten en dat het vooral om de kwaliteit van de scholingen en trainingen gaat.

Elke deelnemer krijgt ruime aandacht van de trainer. Daarnaast is er veel ruimte om vragen te stellen en de handelingen direct te oefenen.

De kennis over de voorbehouden- en risicovolle handelingen en de kwaliteit van de trainingen en scholingen staan bij ISZA-Scholingen hoog in het vaandel.

 

                Ons motto:
          Kwaliteit wint altijd!

Wij werken samen met...

Wat zeggen onze klanten?