Onze trainers

Wie ben ik?

Ik ben Ayla, 36 jaar en gespecialiseerd neurologieverpleegkundige. Sinds 2019 ben ik trainer bij ISZA-scholingen, onderdeel van ISZA thuiszorg te Naarden.

Ervaring:
Ik heb ruim 12 jaar gewerkt in een UMC (Universitair Medisch Centrum) op de afdeling neurologie/neurochirurgie. Door het werken op de brain care unit heb ik veel ervaring opgedaan wat betreft de omgang en zorg voor patiënten/cliënten met een CVA, MS, Parkinson, neurotrauma’s, inwendige- en uitwendige liquordrains en andere neurologische en neurochirurgische aandoeningen.

Heden:
Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de scholingen, trainingen en het ontwikkelen van modules, die gegeven worden in het gloednieuwe scholingslokaal, op het hoofdkantoor van ISZA thuiszorg in Naarden. Daarnaast toets ik alle voorbehouden handelingen bij de medewerkers van ISZA thuiszorg.

Ayla Verhoeven

Verpleegkundig coördinator ISZA-Scholingen. tevens gespecialiseerd neurologie verpleegkundige

Vanaf 1 september 2020 is ISZA-scholingen een nieuwe trainer rijker!

Wie ben ik?
Ik ben Tine en een verpleegkundige met een rijke zorgachtergrond. Per september 2020 ben ik werkzaam voor ISZA-scholingen als trainer in verpleegtechnische handelingen.

Mijn ervaring:
Na mijn opleiding in het Noordwest Ziekenhuisgroep te Alkmaar heb ik 18 jaar gewerkt voor Esdege-reigersdaal. Op verschillende afdelingen heb ik mogen werken en ervaring op kunnen doen. De laatste 8 jaar werkte ik op de zorgunit op een gespecialiseerde ziekenhuis afdeling voor mensen met een beperking. In maart 2020 werd dit de Corona afdeling.
Verder heb ik enige tijd gewerkt als inval verpleegkundige op het consultatie bureau.
Daarnaast werk ik inmiddels 5 jaar als verpleegkundige bij een gezin met een jongen die Osteogenesis Imperfecta (O.I.) heeft.

Ik zal op de donderdagen en vrijdagen alle trainingen geven. Daarnaast heeft ISZA-scholingen per september 2020 een tweede scholingslokaal geopend waar ik mijn trainingen geef.

Tine Meijerink

Verpleegkundige