Onze trainers

Roos Brugman

Tine Meijerink

Tine is een all-round verpleegkundige. Ze heeft werkervaring in het ziekenhuis, thuiszorg en in de gehandicaptenzorg. Ze heeft jarenlang op een specialistische zorgunit gewerkt met een dubbele casuïstiek, dus zowel voor mensen met een beperking als de somatiek. Tine heeft ervaring als praktijktrainer.  

Door haar jarenlange ervaring én haar ervaring als praktijktrainer is Tine de perfecte persoon om bij ISZA Scholingen zowel de pakkettrainingen als specifieke trainingen te geven.

Esther Klijsen

Onze gastdocente Esther Klijsen, bestuurslid en officiële trainer van Alzheimer Nederland en lid van de werkgroep “Dementievriendelijke samenleving”, laat tijdens deze workshop deelnemers kennis maken met dementie.
Tijdens de training “omgang met dementie” leer en verken je allerlei technieken om met cliënten en patiënten met dementie om te gaan. Na de training kan je de besproken technieken meteen toepassen in de eigen werk- of privésituatie.

Daarnaast heeft Esther een eigen zorgonderneming “Egone”. Zij geeft persoonlijke verzorging, persoonlijke begeleiding bij dementiezorg en persoonlijke aandacht.

Jacobine Melis

Jacobine is onze specialist op het gebied van wondverzorging. Zij kan wonden “lezen” om vervolgens te kiezen voor de juiste verzorging. 

Ayla Verhoeven

Ayla is gespecialiseerd neurologieverpleegkundige en sinds 2019 trainer bij ISZA-scholingen.

Ervaring:
Ayla heeft ruim 12 jaar gewerkt in een UMC (Universitair Medisch Centrum) op de afdeling neurologie/neurochirurgie. Door het werken op de brain care unit heeft zij veel ervaring opgedaan wat betreft de omgang en zorg voor patiënten/cliënten met een CVA, MS, Parkinson, neurotrauma’s, inwendige- en uitwendige liquordrains en andere neurologische en neurochirurgische aandoeningen.