Onze trainers

Ayla Verhoeven

Ik ben Ayla, 37 jaar en gespecialiseerd neurologieverpleegkundige. Sinds 2019 ben ik trainer bij ISZA-scholingen, onderdeel van ISZA thuiszorg te Naarden.

Ervaring:
Ik heb ruim 12 jaar gewerkt in een UMC (Universitair Medisch Centrum) op de afdeling neurologie/neurochirurgie. Door het werken op de brain care unit heb ik veel ervaring opgedaan wat betreft de omgang en zorg voor patiënten/cliënten met een CVA, MS, Parkinson, neurotrauma’s, inwendige- en uitwendige liquordrains en andere neurologische en neurochirurgische aandoeningen.

Heden:
Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de scholingen, trainingen en het ontwikkelen van modules, die gegeven worden in het gloednieuwe scholingslokaal, op het hoofdkantoor van ISZA thuiszorg in Naarden. Daarnaast toets ik alle voorbehouden handelingen bij de medewerkers van ISZA thuiszorg.

Samen met mijn collega’s sta ik dagelijks voor u klaar om de beste trainingen te geven voor de beste zorg!

Ayla Verhoeven

Verpleegkundig coördinator ISZA Scholingen. tevens gespecialiseerd neurologie verpleegkundige

Alexander van der Voort

Alexander heeft veel ervaring op het gebied van PICC lijnen/CVC lijnen, tracheostoma’s/canule’s en zuurstoftherapie. Hij heeft jarenlang ervaring opgedaan op afdelingen zoals de cardiologie, algemene heelkunde, interne geneeskunde, urologie, trauma-, long- en neurochirurgie.

Daarnaast heeft hij 2 jaar verpleegtechnische vaardigheden gegeven aan de hogeschool van Rotterdam en bij Zadkine. Alexander was aandachtsvelder in de commissie voorbehouden handelingen van het Erasmus MC in Rotterdam. Hij is klinisch zeer goed onderbouwd en werkt ook nog als coach voor net gediplomeerde collega’s. Tot slot heeft hij ook ervaring als praktijktrainer verpleegkundige verkorte route. 

Door zijn jarenlange ervaring op deze afdelingen én zijn ervaring als praktijktrainer, is Alexander de perfecte persoon om bij ISZA Scholingen zowel de pakkettrainingen als specifieke trainingen te geven.

Esther Klijsen

Onze gastdocente Esther Klijsen, bestuurslid en officiële trainer van Alzheimer Nederland en lid van de werkgroep “Dementievriendelijke samenleving”, laat tijdens deze workshop deelnemers kennis maken met dementie.
Tijdens de training “omgang met dementie” leer en verken je allerlei technieken om met cliënten en patiënten met dementie om te gaan. Na de training kan je de besproken technieken meteen toepassen in de eigen werk- of privésituatie.

Daarnaast heeft Esther een eigen zorgonderneming “Egone”. Zij geeft persoonlijke verzorging, persoonlijke begeleiding bij dementiezorg en persoonlijke aandacht.