Workshop “Werken in balans”

Alle ballen hooghouden, thuis en op het werk als zorgprofessional vraagt veel. Soms te veel. Deze workshop geeft jou en je collega’s handvatten om beter met stress en spanning om te gaan. Dus investeer in jezelf én luister naar je hart! 

Wat levert het op?

Deze workshop geeft je ruimte en inzicht om samen met jouw collega’s in een fijne setting, pas op de plaats te maken. Je komt tot inzichten en leert over wat stress en werkdruk met je doet. Met deze workshop breng jij je hoofd, hart en lijf in balans. 

Hoe doen we dat? Afwisseling in ontspanning en inspanning, beter voelen

We maken gebruik van de prachtige natuur als werkterrein. Je komt in beweging en krijgt de belangrijkste handvatten mee om een burn-out te voorkomen. Als je voelt dat je meer nodig hebt, kun je je inschrijven voor het verdiepende meerdaagse programma.

Wat krijg je?

  • Inzicht in stress en de effecten op jouw lijf, hoofd en welzijn
  • Je weet wat helpt om stress of een burn-out te voorkomen
  • Je voelt wat de helende kracht is van de natuur en wat bewegen in de natuur met je doet

Duur workshop

Deze workshop duurt 1 dagdeel van 3 uur.

Inhoud workshop

In deze workshop worden kennisoverdracht en diverse ervaringsgerichte oefeningen en opdrachten afgewisseld. Leer hoe je een moment van rust kunt inbouwen en dat wat beweging in de buitenlucht kan zorgen voor inspanning én ontspanning. 

Trainer

Deze training wordt verzorgd door Marieke Jansen. Zij is een erkend trainer en coach en afgestudeerd in het onderwerp stress en stresshantering aan de VU. Zij heeft er in 2019 voor gekozen om haar baan op te zeggen en te kiezen voor zichzelf én werk waarmee ze een verschil kan maken. Na een voor haar persoonlijk heftige periode, zij verloor haar tweede kindje aan het einde van de zwangerschap, was ze zich heel bewust van de kwetsbaarheid van het leven. Nu werkt zij dagelijks met mensen die in een burn-out zitten. Daarnaast begeleid zij (groepen) zorgprofessionals op het onderwerp stress in de zorg. 

Locatie

De workshop vindt plaats op de prachtige locatie Hoorneboeg, middenin de natuur.

Prijs

Deze workshop kost € 175,-. Dit is inclusief koffie, thee en snacks.

Groepsgrootte

De minimale groepsgrootte voor deze workshop is 6 deelnemers. De maximale groepsgrootte is 25 deelnemers. 

Incompany

Wil jij deze bijzondere workshop graag organiseren voor een hele groep/team? Neem dan contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. 

Kies een datum