Incompany Teamdag “Omgaan met spanning en stress in de zorg”

Lopen jullie als team al een langere tijd rond met hoge werkdruk en verlangen jullie naar meer verbinding met elkaar? Gun jezelf en het team deze inspiratie dag, waarbij het hoofd, hart en lijf in balans komt en het teamgevoel toeneemt. Je leert samen beter om te gaan met spanning en stress en doet samen een onvergetelijke ervaring op. 

 Wat levert deze dag jou en jullie oplevert: 

  • Je hebt inzicht in jouw eigen stressbronnen op het werk en die van de ander 
  • Jij weet om te gaan met spanningen en je kunt als team opbouwend omgaan met druk 
  • Samen ervaar je de kracht van uitwisseling en bewegen in de natuur 
  • Jullie zien hoe gedachten mogelijk stress in de hand werken en hoe jouw overtuigingen kunnen helpen om met werkdruk beter om te gaan. 
  • Jullie hebben handvatten gekregen om energieker en krachtiger in het werk en/of thuissituatie te staan 
  • Samen voel je rust, ruimte en plezier 
  • Jullie ervaren openheid, verbinding en teamgevoel 

Duur training

Incompany Teamdag “Omgaan met spanning en stress in de zorg” is een uniek programma van 1 dag.  Na de teamdag is het mogelijk om een persoonljk coachtraject aan te gaan.

Inhoud training

Op 3 niveaus (emotioneel, mentaal en fysiek) diverse oefeningen, uitwisseling tussen deelnemers, reflectie, bezinning en beweging in de buitenlucht. De uitgangspunten die gehanteerd worden zijn wetenschappelijk onderbouwd. 

Trainer

Deze training wordt verzorgd door Marieke Jansen. Zij is een erkend trainer en coach en afgestudeerd in het onderwerp stress en stresshantering aan de VU. Zij heeft er in 2019 voor gekozen om haar baan op te zeggen en te kiezen voor zichzelf én werk waarmee ze een verschil kan maken. Na een voor haar persoonlijk heftige periode, zij verloor haar tweede kindje aan het einde van de zwangerschap, was ze zich heel bewust van de kwetsbaarheid van het leven. Nu werkt zij dagelijks met mensen die in een burn-out zitten. Daarnaast begeleid zij (groepen) zorgprofessionals op het onderwerp stress in de zorg. 

Locatie

Deze teamdag vindt plaats op de prachtige locatie Hoorneboeg, middenin de natuur. (Bespreekbaar is een andere locatie).

Prijs

 €399,- p.p. inclusief het dag arrangement; geheel verzorgd inclusief koffie/thee, lunch en snacks.

Groepsgrootte

Er wordt gewerkt met een groep van minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Kies een datum